Cine este Spiderman, cel care a “explodat” Carrefour-ul

0
12674

Mihai Pelin, un tânăr de 24 de ani din Popești, zis și Glonț, este eroul “exploziei” de astăzi de la Carrefour. Timp de mai multe ore, autoritățile din Vrancea și nu numai, au fost în stare de alertă. Ceea ce părea un atac terorist pus în scenă nu se știe de ce tocmai la Focșani, s-a dovedit în final a fi opera unui individ asupra căruia planează suspiciunea că ar avea probleme psihice, chiar dacă nu era până acum în evidențele medicilor psihiatri.

Faptele sale, dacă se va dovedi că știa ce face, ar putea rămâne în analele teroriştilor. Ar putea fi dat ca exemplu la capitolul “nu faceţi ca el!”. Glonţ a percutat azi într-un mod original, prin tavanul uneia dintre sălile de cinema din Carrefour. Omul voia neapărat la film, iar faptul că la ora la care el ajunsese la mall nu se difuza nici o producţie şi nu era program nu l-a împiedicat să-şi vadă visul cu ochii.

A escaladat ţevi, tuburi şi planşee, ca un adevărat Spiderman, până a ajuns în sala de cinema, dar nu oricum ci cu tot cu tavan, care a cedat sub greutatea lui. “Atacul terorist” ar putea fi strigătul disperat al omului care peste numai două zile, potrivit unor surse, ar fi devenit prizonier pentru tot restul vieţii.

El urma să se căsătorească, iar gestul său de bravadă poate fi interpretat în două feluri: ori stress-ul de dinaintea nunţii a atins cote alarmante, făcându-l să cedeze, ori a recurs la acest gest ca la un gest salvator de la o viaţă prinsă în capcana căsniciei. Mihai Pelin a fost internat la psihiatrie, iar planurile de nuntă par să se fi anulat. Glonţ poate fi mândru. A devenit celebru şi s-a ales şi cu o nouă poreclă: Spiderman. Unul pârât, ce-i drept.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

mihai-pelin1

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.