Cinematograful HAPPYCINEMA al cărui tavan s-a prăbușit, joi, rămâne închis  pentru restaurare

1
308

Cinematograful din Focșani MALL al căruia tavan s-a prăbușit joi sub greutatea unui tânăr de 24 de ani din Păulești, care Dumnezeu știe ce căuta acolo, rămâne închis, fiind necesare lucrări de reabilitare. Iată poziția oficială a reprezentanților cinematografului în care s-a produs incidentul, considerat initial un atac terorist, apoi o explozie de la un telefon mobil:

“HAPPYCINEMA din incinta Focșani Mall este temporar închis, pentru restaurarea în condiții de deplină siguranță a tavanului și instalațiilor distruse de tânărul care a provocat incidentul de pe 8 septembrie. Cinematograful se va redeschide către public în cel mai scurt timp și va anunța noul program în cursul zilelor care urmează, iar persoanele care aveau rezervări sau au cumpărat bilete în avans la filmele care ar fi rulat în această perioadă vor avea o intrare gratuită la film.

Incidentul de pe 8 septembrie a fost provocat de un tânăr care, din motive încă necunoscute, a dorit să intre înainte de începerea programului într-una dintre sălile HAPPYCINEMA®. El a fost refuzat de personalul cinematografului, dar, la câteva minute după aceea, a profitat de faptul că sălile erau deschise pentru curățenie și s-a strecurat în sală, apoi a pătruns în zona de vizitare a spațiului tehnic de deasupra tavanului. De acolo, a ajuns la tubulatura de ventilație, iar tavanul decorativ, nefiind proiectat pentru astfel de situații, a cedat cu zgomot ca de explozie sub greutatea suplimentară. În afară de cel care a provocat incidentul, care a suferit răni ușoare, nicio persoană nu a fost afectată”, se arată în comunicatul remis de HAPPYCINEMA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.