Ciprian Epure, al doilea liberal vrâncean care vrea în Parlamentul European

0
227
Consilierul județean Ciprian Epure, care este președintele Tineretului Național Liberal Vrancea și secretar general al TNL, la nivel național, și-a depus candidatura în lupta internă din partid pentru a prinde o nominalizare de candidatură la Parlamentul European. Vrânceanul are sprijinul tineretului liberal din toată țara.

“Partidul Național Liberal și Tineretul Național Liberal, o spun cu mândrie și recunoștință, fac parte din viața mea de mai bine de 10 ani. În tot acest timp am avut parte deopotrivă de realizări, împliniri politice și mari satisfacții, dar pe alocuri, desigur, și de dezamăgiri. Însă niciodată nu mi-am imaginat parcursul meu fără a fi parte din marea familie liberală. Niciodată nu am renunțat să cred că implicarea e singura soluție, singura opțiune care te poate duce mai departe în misiunea de a face mai mult și mai bine! Am convingerea că aceasta e unica abordare câștigătoare și cred pe deplin că generația mea are resursele și datele pentru a produce acea schimbare despre care vorbim de aproape 30 de ani. Prin seriozitate, responsabilitate și mai ales, întotdeauna cu bună credință. În acest spirit și cu sincere mulțumiri pentru susținerea acordată de către Tineretul Național Liberal, mi-am depus candidatura internă in cadrul Partidului National Liberal pentru Parlamentul European. Care sunt propunerile mele, cum și în ce fel pot fi implementate, voi dezvolta în perioada următoare, cu speranța că veți pune în ele, și dumneavoastră și colegii mei, toată încrederea de care au și am nevoie”, a scris Ciprian Epure pe Facebook.

Ciprian Epure are 35 de ani și se află la primul mandat de consilier în Consiliul Județean Vrancea. El este cel de-al doilea liberal din Vrancea care va participa la competiția internă din partid pentru a prinde un loc pe liste la europarlamentare. Celălalt candidat este Victor Ciumac, în vârstă de 31 de ani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.