UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Cisternă răsturnată la Goleşti

0
980

UPDATE: Şi pompierii au intervenit joi dimineaţă la accidentul de la Goleşti. Conform unui comunicat remis de ISU Vrancea, imediat după ce accidentul a fost semnalat, la faţa locului s-au deplasat 15 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că autocisterna era răsturnată pe o parte, blocând o bandă a DN 2, pe sensul de mers către Bucureşti, iar aceasta nu transporta încărcătură şi au asigurat măsurile specifice de prevenire şi gestionare a posibilelor situaţii de urgenţă.

Echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor calificat unei victime, şoferul autocisternei, un bărbat în vârstă de 65 de ani care acuza dureri de cap, torace şi coloană vertebrală, iar apoi acesta a fost transportat la unitatea de primire urgenţe din Focşani.

O autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă a rămas la faţa locului pentru asigurarea zonei, până în momentul în care autocisterna va fi repusă pe roţi.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un  bărbat a fost grav rănit joi dimineaţă după ce cisterna pe care o conducea s-a răsturnat, pe DN 2 E 85, pe raza localităţii Goleşti.

Din primele date, cisterna s-a răsturnat la ieşirea din Goleşti după ce şoferul a adormit la volan sau i s-a făcut rău, poliţiştii urmând să stabilească ulterior împrejurările exacte ale producerii accidentului. Cisterna se deplasa dinspre Focşani către Râmnic în momentul în care, nu se ştie din ce cauză, şoferul a scăpat autovehiculul de sub control,  a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat, blocând un sens de mers. Conform Poliţiei, traficul pe DN 2 E 85 se desfăşoară cu dificultate joi dimineaţă pentru că o parte a cisternei a rămas pe şosea.

Din fericire, cisterna era goală şi nu au fost şi alte riscuri.

cisterna-golesti3

cisterna-golesti2

cisterna-golesti2.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.