CITEȘTE ONLINE a cincea ediție a săptămânalului print Jurnal de Vrancea | Ce subiecte v-am pregătit pentru ediția din această săptămână

0
101
Candidati PNL Vrancea

Săptămânalul print Jurnal de Vrancea a ajuns la ediția a 5-a. În ediția de săptămâna aceasta poți găsi un interviu eveniment cu veteranul de război Ion Durnescu, care a participat la crunta bătălie din Al Doilea Război Mondial. În paginile ediției a cincea puteți citi declarațiile principalilor actori de pe scena politică din Vrancea, în contextul formării unei alianțe de centru-dreapta pentru câștigarea alegerilor locale din această toamnă. Ce localități din Vrancea beneficiază de proiecte de dezvoltare sau cum a ajuns o focșăneancă să fie consilier la cabinetul lui Iordache „altă întrebare”, sunt câteva dintre subiectele pe care le puteți citi în ediția din această săptămână a săptămânalului print Jurnal de Vrancea.

Vă reamintim că varianta print a cotidianului Jurnal de Vrancea apare săptămânal, în fiecare zi de luni și este distribuită GRATUIT în rețeaua Paco Supermarket din Focșani.

CLICK AICI pentru a accesa ONLINE EDIȚIA 5 a săptămânalului Jurnal de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.