CITEȘTE ONLINE a cincea ediție a săptămânalului print Jurnal de Vrancea | Ce subiecte v-am pregătit pentru ediția din această săptămână

0
90

Săptămânalul print Jurnal de Vrancea a ajuns la ediția a 5-a. În ediția de săptămâna aceasta poți găsi un interviu eveniment cu veteranul de război Ion Durnescu, care a participat la crunta bătălie din Al Doilea Război Mondial. În paginile ediției a cincea puteți citi declarațiile principalilor actori de pe scena politică din Vrancea, în contextul formării unei alianțe de centru-dreapta pentru câștigarea alegerilor locale din această toamnă. Ce localități din Vrancea beneficiază de proiecte de dezvoltare sau cum a ajuns o focșăneancă să fie consilier la cabinetul lui Iordache „altă întrebare”, sunt câteva dintre subiectele pe care le puteți citi în ediția din această săptămână a săptămânalului print Jurnal de Vrancea.

Vă reamintim că varianta print a cotidianului Jurnal de Vrancea apare săptămânal, în fiecare zi de luni și este distribuită GRATUIT în rețeaua Paco Supermarket din Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here