CJ Vrancea: A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la secțiile Dermatologie, ORL și Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean

0
191
Lucrările de reabilitare a Secției Dermatologie, ORL și Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani au intrat în linie dreaptă. Președintele Consiliului Județean Vrancea a semnat ordinul de începere a lucrărilor care fac parte din obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon Focșani, Secția Psihiatrie și Boli infecțioase și Secția Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”. Contractul de finanțare care are o valoare totală de peste 12,1 milioane de lei a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. „Lucrările vizează imobilul C1 (Secția Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie), parte a obiectivului de investiții: Pe 3 octombrie au început lucrările și la Secția Psihiatrie, tot în cadrul proiectului menționat anterior. Ambele obiective se află în Focșani, pe strada Comisia Centrală nr. 15 B. Județul Vrancea beneficiază pentru acest proiect și de o finanțare din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, în valoare de 12,1 milioane lei. Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2023”, a transmis președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma. Prin intermediul acestui proiect este vizată creșterea eficientei energetice prin derularea de lucrări de intervenție cu scopul termoizolării clădirii, modernizării instalației de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalației de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și alte lucrări conexe.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.