Club de Teatru-Lectură pentru seniori la Biblioteca din Focșani

0
96

Dacă doriți să vă ocupați timpul liber într-un mod plăcut, să vă faceți noi cunoștințe, să vă folosiți imaginația, capacitatea de atenție și memoria, dacă doriți să vă simțiți bine, să fiți voi înșivă, fără teamă, să vă bucurați de fiecare clipă, să râdeți de câte ori puteți, vă așteptăm la Clubul de Teatru-Lectură organizat de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea în fiecare marți, între orele 10.00 – 11.30, la Centrul de Formare din strada „Maior Gheorghe Sava”, nr. 4.

Timp de o oră și jumătate pe săptămână vom fi într-un univers nou, cu mintea și cu sufletul departe de iureșul și presiunile cotidianului.

Ne dorim, prin acest proiect, să oferim seniorilor vrânceni posibilitatea de a-și pune în valoare aptitudinile, de a socializa, de a–și petrece timpul într-un mod plăcut și de a-și reaminti că fiecare clipă merită trăită cu bucurie.

Înscriele se fac la sediul Bibliotecii din strada „Maior Gheorghe Sava”, nr. 4 sau la telefonul  0237 231 161. Persoană de contact: bibliotecar Corina Aiacoboae. (Sursa: Comunicat de presă Biblioteca Județeană)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.