Clubul Rotaract Varana Focșani organizează o campanie de strângere de fonduri pentru echipamente de protecție necesare Spitalului Județean Focșani

0
154
Rotaract Varana lansează o strângere de fonduri pentru a achiziționa materiale de protecție pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, Focșani.

În contextul situației tot mai grave din spitale și a riscului tot mai mare la care cadrele medicale sunt expuse din cauza lipsei de materiale de protecție, ONG-ul Rotaract Varana Focșani a luat inițiativa de a strânge donații, cu ajutorul cărora va achiziționa viziere, combinezoane și măști, pe care le va dona eroilor din spitale. Asociația care a fost alături de comunitate încă din 2015, a anunțat pe pagina de Facebook că prima donație vine chiar din partea membrilor săi, care au contribuit cu 3000 ron.Tinerii care fac parte din asociație își propun să strângă o sumă de 30000 ron.

,,Facem apel la solidaritatea oamenilor, este o perioadă grea pentru toată lumea, însă cadrele medicale au nevoie de noi mai mult ca niciodată. Îi putem ajuta stând în casă și donând, ei își riscă sănătatea și chiar viața pentru noi, iar noi îi putem susține printr-un minim efort.” – declară Mihai Mandru, membru Rotaract și inițiatorul demersului.

,,Am fost alături de societate prin multe proiecte și era de datoria noastră să ajutăm și în timpuri tulburi. Încercăm pe cât posibil să realizăm acest proiect de acasă, ședințele le facem online, cu posibilii distribuitori comunicăm prin telefon și tot asa, ne adaptăm. Avem încredere că oamenii vor dona, deoarece au înțeles că această situație ne vizează pe toți.”- afirmă Andrei Petrea, președintele clubului.

Donațiile se pot face în contul RO11BTRLRONCRT0333241601 , beneficiar fiind Asociatia Club Rotaract Focsani, CUI 35730580 .

Rotaract Varana Focșani este o asociație care organizează proiecte sociale (,,Astăzi tu dăruiești!” în perioada Crăciunului în magazinele Paco s-au donat alimente pentru persoanele fără posibilități), educaționale (,,Vreau la școală” în cadrul căreia asociația a donat ghiozdane complet echipate pentru copii din mediul rural și ,,Bookurie fără etichetă” unde au oferit cărți contra unei donații minime de 10 lei și au achiziționat un laptop pentru un copil cu dificultăți locomotorii), iar lista poate continua. (comunicat Rotary Varana Focșani)

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.