„Colind pentru Moș Crăciun”, un nou concurs organizat de Consiliul Local și Primăria Focșani, pentru copiii din municipiu

0
165

Micii focșăneni de până în 14 ani sunt așteptați să se înscrie la un concurs de Crăciun, organizat de Consiliul Local Focșani și Primăria Municipiului Focșani. Concursul „Colind pentru Moș Crăciun” se desfășoară în perioada 14 – 20 decembrie și tot ceea ce au de făcut copiii este să realizeze un proiect pentru Moș Crăciun, fie video, o fotografie sau un desen. Participanții trebuie să știe că Moș Crăciun va lăsa daruri în holul primăriei, renii Moșului urmând a sosi pe 23 decembrie. „Ce trebuie să faci ca să câștigi un dar de la Moș Crăciun?Realizează un proiect pentru Moș Crăciun tip video, fotografie sau desen prin care să ne colinzi într-un mod creativ. Îți rogi părinții sau frații să te înregistreze când ne cânți un colind sau ne reciți o poezie. Dacă ești emotiv, ne poți trimite un desen (șabloanele colorate nu sunt permise) sau o fotografie care să conțină cel puțin un aspect legat de Crăciun și Municipiul Focșani.
După ce ai realizat proiectul lui Moș Crăciun, completezi fiecare rubrică din formularul de mai jos și nu uita să încarci și proiectul tău.
După ce proiectul lui Moș Crăciun ajunge la Primărie, noi îl vom încărca pe o pagină de eveniment, special creata de Primăria Municipiului Focșani pentru ca toți focșănenii să vadă cât ești tu de talentat.

Ce conține darul lui Moș Crăciun?

Am tras cu ochiul în sacoșă și am descoperit că Moș Crăciun a cumpărat pentru copii multe, multe dulciuri, așa cum toți ne dorim de sărbători! A lăsat Moșul un croissant Double Max cu ciocolată, un Kinder Bueno, un pachet de biscuiți Oreo, o cutie de biscuiti Mini, o napolitana Joe XXL și o cutie de ciocolățele Milkinis de la Milka.
Bunătăți, bunătăți, bunătăți în dar le luați, de ne colindați‼️

Cum se vor alege câștigătorii?

Anul acesta Moș Crăciun ne-a lăsat 1.000 de cadouri pentru voi, dragi copii și ne-a spus să le oferim în dar copiilor din Focșani, dacă ne colindă on-line.
Proiectele lui Moș Crăciun trebuie să ajungă la Primăria Municipiului Focșani în perioada 14-20 decembrie 2020 în așa fel încât noi să putem pregăti renii și să vă premiem până în 23 decembrie 2020.
Premiile se vor ridica în baza certificatului de naștere al participantului si cu buletinul parinților pentru a face dovada domiciliului în municipiul Focșani.
Vor fi premiați primii 1.000 de copii care ne vor trimite proiectul lui ”Moș Crăciun” în perioada 14-20 decembrie 2020. Așteptăm cu nerăbdare să ne colinzi și anul acesta‼️”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.