Comandanții de armată au preluat, în Vrancea, partidul lui Marian Munteanu. Generalul Bălăceanu, președintele noii filiale ANR

0
460

În data de 25.10.2016, s-a constituit Filiala Vrancea a partidului Alianța Noastră România. La nivelul organizației județene, președinte a fost ales domnul Virgil Bălăceanu iar vicepreședinte domnul Stelian Ferariu.

Pe lângă obiectivele vitale stabilite pentru activitatea partidului, care vizează protecția mediului și ,,pământul României, resursele acestuia,, ,reprezentanții care vor fi aleși vor lupta pentru ca ,,acest pământ să rămână în proprietatea românilor, resursele să fie folosite în interesul cetățenilor României iar mediul înconjurător să nu mai fie distrus,,. Deasemenea vor susține domenii care vizează crearea unei rețele de policlinici și spitale moderne și nu în ultimul rând, ,,păstrarea unui statut de demnitate în interiorul parteneriatelor și alianțelor strategice,,.

general-virgil-balaceanu-presedinte-anr-vranceaPreședintele organizației județene a mai subliniat faptul că Vrancea a reprezentat pentru domnia sa, startul unei cariere militare ascendente pe plan profesional, debutând cu cea de șef de stat major al Bg. 282 I.Mc. , ulterior comandant al Bg.34 Mc. Teritoriale, comandant al Bg. 2 Infanterie Ușoară, culminând cu cea de reprezentant al României în Comandamentul NATO de la Bruxelles și comandant al Brigăzii Multinaționale din  Sud – Estul Europei. În același timp a absolvit Colegiul de Război al Armatei S.U.A. de la Carlisle –  Pennsylvania.

Pentru toate aceste realizări mulțumește vrâncenilor pentru sprijinul acordat și ca o recompensă morală, intenționează să lupte în viitorul Parlament al României pentru drepturile militarilor de toate categoriile și specialitățile (activi, în rezervă sau retragere) și să acționeze pentru elaborarea unei legislații moderne care să reflecte și să reprezinte interesele, atât ale ofițerilor, maiștrilor militari și a subofițerilor, dar mai ales ale soldaților și gradaților profesioniști, ale căror drepturi au fost ignorate de guvernanții post-decembriști și că are expertiza necesară în domeniu, generată de actuala poziție de președinte executiv al Asociației Ofițerilor în Rezervă și Retragere.

Totodată, candidatul Alianței Noastre România – Filiala Vrancea a lansat sloganul de campanie: ,,BĂLĂCEANU SE REÎNTOARCE,,, pentru a prelua problemele specifice zonei și a le promova ca inițiative legislative în viitorul Parlament. În același context, a arătat că nu va ataca nicio formațiune politică, va fi o luptă corectă, bazată pe oferte, care vor fi urmărite cu perseverența specifică unui fost general al Armatei României, luptă în care va fi sprijinit competent de fostul său camarad de arme, domnul general Stelian Ferariu.

În final, candidatul a lansat alegătorilor din Vrancea un S.O.S., care în opinia sa, se concretizează în sintagma ,,SINCERITATE, ONESTITATE, SERIOZITATE,,

Mai multe detalii vor fi prezentate într-o conferință de presă organizată la 01.11.2016.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.