Comisarul şef Tomiţă Păvăloiu a contestat măsura controlului judiciar. Dosarul, trimis la Galaţi

0
198

Fostul adjunct al IPJ Vrancea în 2014, comisar șef Tomiță Păvăloiu, cercetat pentru trafic de influenţă, a contestat în instanță măsură procurorilor DNA, care săptămâna trecută l-au pus sub control judiciar. Dosarul a fost declinat către Curtea de Apel Galaţi.

Poliţistul vrâncean este cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență. După ce a fost pus sub control, Tomiţă Păvăloiu a contestat decizia iar Tribunalul Vrancea, pe rolul căruia se afla dosarul, și-a declinat competența, astfel că dosarul va ajunge la Curtea de Apel Galaţi.

Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, începând de miercurea trecută,  a lui Tomiţă Păvăloiu, la data faptei adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vrancea, pentru trafic de influenţă.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în cursul lunii octombrie 2014, inculpatul Păvăloiu Tomiţă a pretins şi primit de la o persoană suma de 250 euro, iar în schimbul acestor bani poliţistul a promis că va interveni la Parchetul Tribunalului Vrancea, pentru a-i determina pe magistraţi să pronunţe o soluţie de netrimitere în judecată într-un dosar în care persoana respectivă era cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.