Comisarul Ion Voicu, “nașul” hoților din Focșani

0
4337

Comisarul de poliție Ion Voicu i-a venit de hac unui hoțoman de 49 de ani din Focșani, prins în flagrant, și trimis acum, grație polițistului, după gratii. În noaptea de 21 spre 22 februarie, după ce a participat la o cercetare la faţa locului în cazul unei infacţiuni de distrugere, cercetare finalizată în jurul orelor 02.30, în timp ce se deplasa către domiciliu, polițistul a observat un bărbat suspect pe care l-a urmărit pe o distanţă de aproximativ 1,5 km.

Astfel, poliţistul, l-a depistat în flagrant şi l-a reţinut pe bărbatul care a pătruns prin efracţie într-o boxă din municipiul Focşani, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 2000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și au fost predate persoanei vătămate. Totodată, poliţistul a coordonat activitatea de cercetare la faţa locului în cazul acestei infracţiuni de furt.

Acum, individul prins de comisarul Voicu este în arest preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie cercetat pentru furt calificat. Acelaşi poliţist, în noaptea de 31.12.2013/01.01.2014 s-a aflat în dispozitivul din municipiul Focşani, zona Piața Unirii, dispozitiv organizat în scopul prevenirii unor fapte penale şi după terminarea programului, îndreptându-se spre casă, a observat doi tineri în timp ce intrau într-o societate comerciala, după ce au forţat un geam cu tâmplărie termopan.

Poliţistul a asigurat zona de producere a faptei până la sosirea poliţiştilor din cadrul structurii de ordine publică, cei doi tineri fiind prinși în flagrant și ulterior reţinuţi. Cei doi au sustras bunuri în valoare de aproximativ 1200 lei, bunuri care au fost recuperate în totalitate și predate persoanei vătămate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here