Compensarea prețului la carburant cu 50 de bani pe litru nu este pe placul tuturor! Ion Ștefan: „Un Guvern de 50 de bani! Atât s-a putut!”

0
444
Guvernul a decis compensarea prețul la carburanți cu 50 de bani pe litru. Joi, Executivul a anunțat că a găsit „soluția” care să ajute românii în contextul creșterilor masive a prețului la carburant. Decizia luată ieri de Executiv de a compensa litrul de benzină și motorină, pentru o perioadă de trei luni de zile, cu 50 de bani nu este pe placul opoziției. Deputatul de Vrancea, Ion Ștefan, critică această măsură și acuză PSD și PNL că nu a implementat măsura prin care prețul carburantului putea să fie scăzut cu 3 lei pe litru. „Un Guvern de 50 de bani! Atât s-a putut! Am depus încă de la începutul acestui an, la Camera Deputaților, alături de colegii parlamentari din Forța Dreptei, un proiect de lege prin care să reducem de la 19 la 5% TVA la carburant și să reducem acciza la benzină și motorină cu 50%! Guvernul “tiriplici” PSD-PNL avea la dispoziție planul prin care ar fi scăzut prețul la pompă cu 3 lei! Dar, “Tiriplicii” preferă 50 de bani! Pentru că au sinecuri de plătit pe cârca românilor! Atât merită românii de la socialiștii care ne conduc de gard! Nu vor să ajute românii și nici nu le pasă! Își bat joc pe față de cetățenii care ajung să alimenteze în benzinării cu aproape 10 lei/litrul de carburant. 50 de bani. Când ar fi putut opera o reducere de 30% a prețului! Un Guvern care este rupt de realitate și care ar trebui să plece din funcție!”, a transmis deputatul Forța Dreptei, Ion Ștefan.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.