Comportament de mahala la spitalul din Focșani | Reprezentanții unității medicale au demarat o anchetă internă

1
5436

O mămică a povestit prin intermediul rețelei de socializare Facebook o întâmplare petrecută în incinta Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani. Femeia ar fi mers împreună cu bebelușul de 11 luni la Unitatea de Primiri Urgențe unde ar fi fost întâmpinată cu jigniri. Marți dimineață, femeia ar fi ajuns cu bebelușul la spital întrucât acesta avea febră. Odată ajunsă la unitatea medicală, tânăra mămică ar fi dat peste un cadru medical abia trezit din somn cu un comportament deșănțat. Vizibil deranjată, asistenta, în loc să asigure servicii medicale i-ar fi adresat jigniri femeii motivând că ora era una nepotrivită. Iată ce a povestit mămica pe Facebook: „Bună ziua! Încep prin a vă povesti o întâmplare și pentru a arăta încă odată trista realitate a spitalului Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, Focșani, de care m-am lovit în această dimineață. Ajung la urgențe cu fetița mea de 11 luni, la ora 5:20, având febra 39,3. Ciocănesc discret la ușa… nimic… Ciocănesc o a doua oară, în continuare nimic. Împreună cu soțul meu, hotărâm să intrăm. Dintr-o dată, se deschide o altă ușă, de unde iese o “doamnă” abia trezită din somn și evident deranjată de prezența noastră. Se uită la noi, închide ușa și spune următoarele, citez: “Sa-mi bag pu**, îi găsește dracii numai la ora asta să vină. Ferească Dumnezeu!”. Inițial am crezut că nu aud bine, astfel i-am răspuns nedumerită: “Poftim?!”, ea răspunzându-mi: “Ce poftim? Vă găsiți doar la ora asta să veniți.” (Menționez că toate astea țipând). Vă spun sincer că am rămas șocată, nu-mi venea să cred că se întâmplă cu adevărat. Bineînțeles, nu o să spun că noi am tăcut din gură și înghit nesimțirea acestei femei, am reacționat, la care ea a început să țipe că va suna la poliție, încă nu ne-am lămurit pentru ce anume. Gardienii, probabil cunoscând situația, doar se uitau la noi și a fost de ajuns să înțelegem că nu e ceva neobișnuit. Prin urmare am amenințat-o pe dânsa că o voi filma dacă nu încetează să urle și a hotărât să închidă geamul și să tragă draperia. Îmi pare foarte rău, pentru că știu că nu suntem singurii care trec prin așa ceva și sunt nevoiți să accepte asemenea comportamente din partea celor care nu merită nici măcar titlul pe care îl au. Prin urmare, am plecat acasă, cu un copil de 11 luni, cu temperatura de 39,3. Mulțumim Spitalului Județean”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare Facebook. Din informațiile noastre, după ce povestea a fost publicată în mediul on-line, responsabilii unității medicale au demarat o anchetă internă în cadrul căreia vor fi cercetate toate aspectele reclamate de femeie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. La UPU nu există ore de somn, angajații de gardă sunt plătiți pentru toate orele și trebuie să fie disponibili pe toată perioada turei. Avem mai multe școli sanitare în oraș, sunt mulți care ar fi încântați să muncească în locul acestei persoane, care în mod evident nu este compatibilă cu această meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.