Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateComuna Cârligele, manifestări speciale dedicate zilei de 25 mai! La evenimente participă și o delegație din...

  Comuna Cârligele, manifestări speciale dedicate zilei de 25 mai! La evenimente participă și o delegație din Republica Moldova!

  Cu ocazia sărbătoririi zilei comunei, pe 25 mai, administrația locală din Cârligele a organizat o serie de manifestări din care nu lipsesc evenimentele speciale, având în vedere că în aceeași zi mai sunt marcate Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului. Activitățile debutează încă de dimineață, la 8.30, când vor avea loc depuneri de coroane la monumentele eroilor din cele patru sate ale comunei. Între 12.00 și 15.00 se derulează o serie de activități după cum urmează: o slujbă religioasă de pomenire a eroilor la troița din centrul comunei, urmată de un moment artistic la Căminul Cultural, pe scena căruia va evolua corul Școlii Gimnaziale „Mihai Sîmbotin”. Urmează un spectacol oferit de Ansamblul Țara Vrancei, premierea a șase cupluri care au împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani de la căsătorie și a elevilor care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare. Nu în ultimul rând, trebuie amintit și faptul că pe tot parcursul festivităților, alături de administrația locală și oamenii din Cârligele se va afla o delegație din Republica Moldova, Raionul Soroca, printre care primarul Lilia Pilipețchi, vicepreședintele Consiliului Raional Soroca – Iurie Tănase și deputatul Chiril Moțpan.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...