Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateComuna Dumitrești va avea un candidat independent la alegerile locale din iunie! Marius Bodoc: "Dumitreștenii au...

  Comuna Dumitrești va avea un candidat independent la alegerile locale din iunie! Marius Bodoc: „Dumitreștenii au nevoie de un om de cuvânt, cu demnitate și cu respect față de semeni!”

  Anunț de ultim moment care dă peste cap toate calculele politice în comuna Dumitrești. Odată cu trecerea primarului din Dumitrești de la PNL la PSD, organizația locală a social-democraților a anunțat în cursul zilei de ieri că nu îl va susține pe Adrian Banaurs pentru un nou mandat la Primăria Dumitrești. (detalii AICI)
  La o zi distanță, președintele PSD Dumitrești, Marius Bodoc a anunțat că va candida ca independent pentru funcția de primar, decizie care îi va diminua drastic șansele actualului primar la alegerile locale din data de 9 iunie. „Vreau să vă asigur că nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Voi fi în continuare alături de voi toți, mai puternic și mai motivat ca niciodată și îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să câștigăm alegerile locale din 9 iunie. Și pentru că situația actuală o impune, am luat decizia de a candida independent la funcția de primar al comunei Dumitrești. Fac acest lucru pentru că dumitreștenii au nevoie de un primar care face politică doar în interesul lor, au nevoie de un om de cuvânt, cu demnitate, cu respect față de semeni și față de sine, un om care nu trebuie să aibă ca preocupare jocurile de culise, cu trădări de partide, de oameni și de principii.”, a transmis pe Facebook, Marius Bodoc.
  Acesta a mai spus că cetățenii din comună nu îmbrățișează traseismul politic și vor taxa drastic aceste practici în cabina de vot. Viceprimar al comunei Dumitrești în ultimii 8 ani de zile, Marius Bodoc s-a arătat încrezător în șansele sale în alegerile care se apropie.
  „Dumitreștenii sunt oameni demni, ambițioși și puternici! Cetățenii comunei Dumitrești nu sunt de acord cu acest traseism pe care îl practică acești samsari politici, care nu se gândesc la altceva decât la interesele personale. De aceea, sunt convins că împreună cu voi vom deveni o voce care va fi ascultată și vom lua decizii care să fie respectate de întreaga comunitate. În cei 8 ani de zile în care am fost viceprimarul comunei Dumitrești am demonstrat că interesul meu este reprezentat strict de nevoile dumitreștenilor, în deplin acord cu dezvoltarea armonioasă a comunei noastre. Este din ce în ce mai limpede că doar împreună putem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții fiecărui cetățean în parte, în așa fel încât comuna noastră să se dezvolte din toate punctele de vedere. Toți acești ani de activitate în slujba cetățenilor mi-au dovedit că SE POATE.”, a mai scris Marius Cătălin Bodoc pe pagina sa de socializare.
  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...