Concert de excepție în a doua zi de Crăciun: Ștefan Hrușcă va cânta pe scena Ateneului din Focșani

0
202

Ateneul Popular Focșani anunță un eveniment de excepție : Ștefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri îndepărtate, pentru un turneu aniversar. În luna decembrie, vocea care aduce colindele de-a lungul şi de-a latul ţării va bucura inimile tuturor.

Vrâncenii vor avea parte de un dar muzical de neprețuit pe data de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, când îndrăgitul colindător maramureşean va cânta pe scena Ateneului. Timp de două ore, la Focșani vor răsuna colinde cunoscute, ca “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” sau “Ziurel de ziuă”.

“Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului”, se arată într-un comunicat transmis de Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia din Focșani.

Biletele pot fi procurate încă de pe acum de la casa de bilete a Ateneului. Prețul unui bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă este de 80 de lei.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here