Concurenţă acerbă pe postul de şef al Poliţiei Locale Focşani. Iată candidaţii!  

1
718

Postul de şef al Poliţiei Locale Focşani este râvnit de patru persoane. Este vorba despre fostul deputat Neagu Murgu, despre  Aurel Coman şi Vasile Dimoftei, care în trecut a lucrat  în Poliţia Locală Focşani, în prezent fiind ofiţer în rezervă şi despre  Aurora Tîmplea.

Şefia Poliţiei Locale Focşani este vacantă după ce fostul director, Ion Gheorghe, a demisionat după ce primarul Cristi Misăilă şi-a declarat public nemulţumirea faţă de activitatea întreprinsă de Poliţia Locală, serviciu aflat în subordinea municipalităţii.

În prezent, Poliţia Locală este condusă interimar de Tatian Agache. Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante va avea loc pe 6 martie 2017 la Primăria Focşani.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Politia locala Focsani,face abuzuri si intimideaza in continuare ,chiar daca exista plingere penala de amenintarii cu amenda ,precum a- si fi incalcat art 5. litera ,,Y”din HCL 25 /2017- dar unde surpriza la acel articol si litera spune clar si fara echivoc ca – ,,parcare improvizata : sa nu fie bordurata,sa nu fie asfaltats,sa nu fie betonats!Dar culmea , prostiei” astazi ma trezesc cu alta scrisoare de amenintare cu amenda pentru un lucru inexistent! Domnule Primar Misaila v- am asteptat sa va intoarceti din tarii straine,ca sa aflati abuzuriile Politiei Locale Focsani,unde aveti angajati , persoane” care interpreteaza legea dupa bunul plac” iar unul dintre ei auafirmat ca ,,pe dumneavoastra nu va dus capul” cind a- ti scos aceasta HCL!Din cauza lor si fiindca acestia nu au pastrat confidentialitatea discutiilor,m- am trezit cu cauciucuriile taiate ,la masina,iar astazi acestia continuua cu urmarirra mea si a familiei mele,intimidarea prin orice mod,amenintarii cu amenzii,dar fara sa se gindeasca ca exista dosar in instanta,plus plingere penala pentru faptele anterioare,iar astazi iar am adresat o plingere penala impotriva Directorului Executiv deoarece acesta incearca sa isi scape subordonatii de fapte penale existente si infaptuite deja,se stie ca se arinjeaza la Parchetul Vrancea,deoarece sunt ,,cunostinte”!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.