Concurs de fotografii cu premii, inițiat de Primăria Focșani: „Din Focșani, în lumea largă!”

0
63

Primăria Focșani a dat startul unui concurs de fotografii cu premii, care se va încheia mâine, de Ziua Națională a României: „Din Focșani în lumea largă!”. Regulile sunt simple, ca și pașii de urmat: toți cei care doresc să participe trebuie doar să trimită o fotografie din Focșani, însoțită de un mesaj de suflet, într-un mesaj privat pe pagina primăriei. Ulterior, toate fotografiile vor fi  publicate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, iar cele mai apreciate 10 fotografii vor fi premiate.
Haideți să sărbătorim împreună România, „Din Focșani în lumea largă!”.
Pandemia ne limitează capacitatea de a călători, dar nu ne poate limita imaginația și bucuria de a împărtăși cu familia și prietenii lucrurile frumoase din viața noastră!
De Ziua Națională a României oferă-le în dar celor dragi o fotografie din Focșani și un mesaj de suflet, iar noi o publicăm pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani.
Cele mai apreciate 10 fotografii vor fi premiate cu un kit care conține un album foto al Municipiului Focșani și un memory-stick.
Trimite fotografia în mesaj privat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani și un mesaj de suflet pentru cei dragi în perioada 29.11 – 1.12.2020. Fotografiile vor fi publicate pe măsura trimiterii lor.
Numărul de like-uri va fi contabilizat în data de 4 decembrie 2020, ora 12.00”, se arată în anunțul legat de concurs, pentru care a fost creat și un eveniment pe rețeaua de socializare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.