Concurs online de Ziua Copilului pentru micii focșăneni: „1 Iunie digital – Te joci offline, câștigi online”

0
524

Surprize și premii pentru cei mai mici dintre focșăneni, în cadrul unui concurs organizat de Teatrul Municipal „Gh. Pastia” și Primăria Municipiului Focșani cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Va fi însă un concurs deosebit față de ceilalți ani, dat fiind că suntem într-o perioadă în care cuvântul de ordine este distanțare socială. „Întrucât particularitățile perioadei actuale impun anumite restricții la nivel mondial, adaptăm regulile jocului, căci nu renunțăm la a sărbatori și a ne bucura de cele mai frumoase suflete – cele ale copiilor noștri. Anul acesta organizăm un concurs dedicat copiilor, sub denumirea 1 Iunie digital – Te joci offline, câștigi online”, anunță autoritățile.

Concursul începe chiar azi și se va încheia, firește, de Ziua Copilului. Se vor putea înscrie copiii cu domiciliul în municipiul Focșani, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani: Categoria I (3 – 10 ani) – „Colorează strada ta!”, și Categoria II (11 – 14 ani) – „Focșani, orașul tău!”.

Regulile sunt simple. Copiii care au cel mult 10 ani trebuie să facă un desen pe asfalt sau pe hârtie, în timp ce a doua categorie are de realizat ceva mai elaborat: un video scurt despre municipiul nostru. Creațiile vor fi încărcate pe paginile de Facebook ale Primăriei Focșani și Teatrului Municipal, unde vor putea primi like-uri între 29 și 30 mai. Mai departe, un juriu deja desemnat va evalua lucrările: numărul total de like-uri de pe paginile de Facebook va avea o pondere de 30%, iar votul juriului va avea o pondere de 70%. Câștigătorii vor fi anunțați pe aceleași pagini de Facebook pe 1 iunie, iar premiile vor fi acordate în perioada 1-5 iunie.

Ieși în fața blocului tău și fă un desen pe asfalt, cu cretă colorată!  Roagă-ți părinții să-ți fotografieze creația cu telefonul. Dacă vremea nu te lasă afară (plouă, e vânt puternic), ia-ți creioanele colorate preferate și desenează pe hârtie ce crezi că te va face învingător în acest concurs”, se arată în regulamentul dedicat concursului pentru prima categorie de vârstă.

Înscrierile se fac simplu: părinții pot trimite fotografia cu desenul completând formularul on-line de aici, împreună cu numele străzii pe care se află desenul. Atenție, însă! Data înscrierii este cel târziu 28 mai, orele 16.30. „Desenele care vor primi cele mai multe aprecieri pe Facebook și care vor avea și votul juriului, vor câștiga următoarele premii:

Premiul I: 8 tablete

Premiul al II-lea: 16 ghiozdane echipate

Premiul al III-lea: 32 truse de desen

Mențiuni: coduri unice de acces, valabile o lună, pentru Platforma de Teatru online Pantalone. Mențiuni se vor acorda tuturor participanților de la această categorie, indiferent dacă au primit sau nu unul dintre premiile I, II sau III”, se mai arată în regulament.

Copiii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani sunt invitați să participe  la „1 Iunie digital – Focșani, orașul tău!”: „Fă un video scurt sau o animație, de maxim 1 minut, în care să iți promovezi orașul și în care să ne spui de ce Focșani e acasă pentru tine!”.

În formularul de aici se încarcă video-ul, împreună cu numele copilului, numele unuia dintre părinți, adresa și numărul de telefon, până pe 28 mai, ora 16.30. „Video-urile câștigătoare vor primi următoarele premii:

Premiul I : 4 tablete

Premiul al II-lea : 8 smartphone-uri

Premiul al III-lea: 16 penare dotate”, mai precizează organizatorii.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.