Condusul fără permis, sport județean în Vrancea

0
322

Zilnic, polițiștii din Vrancea depistează indivizi car se urcă la volan deși nu au carnet de conducere, punându-și viața în pericol, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Printre cei care recurg la astfel de gesturi inconștiente se află atât tineri cât și persoane în vârstă, la care te aștepți la mai multă înțelepciune.

De exemplu, de Sfântă Mărie Mare, la orele serii, pe DC 27 în comuna Ruginești, un bărbat de 65 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Tot fără permis dar și cu alcool la bord a fost prins pe DN 23A în comuna Milcovul, un tânăr de 18 ani, din comuna Gologanu. El a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un podeț din beton, rezultând avarierea autoturismului.

În aceeași zi, pe DJ 115 în comuna Câmpuri, polițiștii au depistat un tânăr de 26 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.