Consilier local din Panciu, găsit în conflict de interese

0
316
ion-dogaru-consilier-psd-panciu
Foto: Adevarul Focșani

Agenția Națională de Integritate a dat publicității o listă cu mai mulți primari și consilieri locali care au intrat în atenția instituției, aflându-se în conflict de interese, între aceștia numărându-se primarii din Mioveni, Argeş, şi Huedin.

Pe aceeași listă a incompatibililor anunțați de ANI se află și Ion Dogaru, consilier local în cadrul Consiliului Local al oraşului Panciu,  Vrancea. Acesta  a fost găsit în conflict de interese administrativ, întrucât a participat la şedinţele consiliului în cadrul cărora au fost alocate fonduri pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din oraşul Panciu”, respectiv a luat parte la dezbateri, exercitându-şi dreptul de vot, şi, de asemenea, a semnat procesele – verbale de şedinţă încheiate.

Ulterior, în perioada 2009 – 2012, S.C. Siprod S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia acesta a deţinut în perioada 20 decembrie 1991 – 01 iulie 2013 calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator), a încheiat cu Primăria Oraşului Panciu cinci contracte de lucrări în baza cărora primăria a efectuat plăţi către S.C. Siprod S.R.L., în valoare totală de 1.951.564 de lei, ca urmare a derulării obiectivului de investiţii „Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din oraşul Panciu”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.