Consilierii județeni convocați în ședință ordinară pe 16 martie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

0
247

Consilierii județeni sunt convocați în ședință ordinară pentru joi, 16 martie, întâlnirea de lucru urmând să se desfășoare începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a consiliului județean. Printre proiectele care vor fi supuse dezbaterii și aprobării se numără înființarea Comitetului pentru accelerarea procesului de dezinstituționalizare şi de prevenire a instituționalizării la nivelul județului Vrancea și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al acestuia, aprobarea depunerii proiectului pentru dotarea cu mobilier și echipamente digitale a școlilor speciale din subordinea CJ, cabinetelor de asistență psihopedagogică din cadrul CJRAE și a Palatului Copiilor. De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul privind reabilitarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de la Odobești. Iată mai jos lista completă a proiectelor de pe ordinea de zi a ședinței din 16 martie:

 1. “ Desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Vrancea ca membri în Comisiile de evaluare și selecție și în Comisia de soluționare a contestațiilor, în vederea atribuirii Contractelor de finanțare nerambursabilă”
 2. „ Înființarea Comitetului pentru accelerarea procesului de dezinstituționalizare şi de prevenire a instituționalizării la nivelul județului Vrancea și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al acestuia”
 3. „ Aprobarea depunerii proiectului „Dotarea școlilor speciale din subordinea Consiliului Județean Vrancea, a cabinetelor de asistență psihopedagogică din cadrul CJRAE și a Palatului Copiilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale” și a cheltuielilor legate de proiect”
 4. „ Aprobarea depunerii proiectului “Reabilitarea, accesibilizarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu, situat pe raza orașului Odobești” și a cheltuielilor legate de proiect”
 5. „ Actualizarea Devizului General și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Reabilitare/Amenajare spațiu Birou relații externe și dezvoltare regională, municipiul Focșani, județul Vrancea”
 6. “ Actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Amenajarea Centrului Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități”, sat Petrești, comuna Vânători, județul Vrancea”
 7. „ Actualizarea Devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ,,Reabilitarea și reconstrucția obiectivelor de infrastructură rutieră din zona localităților Paltin, Doaga, Valea Sării-reparare pod pe DJ205D, km. 3+475, Valea Sării, lucrări de consolidare județul Vrancea”
 8. „ Modificarea și completarea Statutului și Actului Constitutiv ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „VRANCEAQUA”
 9. „ Modificarea anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Județean Vrancea nr.26/10.02.2022”
 10. „ Aprobarea normelor specifice privind desfășurarea activității Unității de Achiziții Publice Centralizate”
 11. „ Transformarea unui post din statul de funcții al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea”
 12. „ Transformarea unui post din statul de funcții al Centrului Cultural Vrancea
 13. „ Emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate de Consiliul Local Vânători, Consiliul Local Vidra, Consiliul Local Tâmboești, Consiliul Local Câmpineanca, Consiliul Local Străoane, Consiliul Local Câmpuri, Consiliul Local Răstoaca, Consiliul Local Nănești, Consiliul Local Negrilești, Consiliul Local Jariștea, Consiliul Local Năruja, Consiliul Local Cârligele, Consiliul Local Gugești, Consiliul Local Tătăranu, Consiliul Local Nereju pentru anul 2023”
 14. „ Actualizarea valorilor de inventar pentru bunurile imobile aparținând domeniului public al județului Vrancea”
 15. „ Transmiterea către Guvernul României a solicitării de trecere a unei părți din imobilul 2371 Focșani din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Județului Vrancea”
 16. „ Transmiterea în administrarea Spitalului Județean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Focșani a imobilului „Corp C4 – Policlinică Pediatrie”
 17. „ Transmiterea din administrarea Consiliului Județean Vrancea în administrarea Consiliului Local Păunești a sectorului de drum județean DJ 205H de la km 11+478 la km 12+519”
 18. „ Trecerea din domeniul public în domeniul privat al Unității Administrativ Teritoriale Județul Vrancea a corpului C6 aferent imobilului Mausoleul Mărășești situat în orașul Mărășești și identificat în CF nr. 55947, în vederea demolării”
 19. „ Trecerea din domeniul public în domeniul privat al Unității Administrativ-Teritoriale Județul Vrancea a corpurilor C1, C2, C3, C4 identificate în Cartea Funciară nr. 55009 Cotești, aflate în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, în vederea demolării”
 20. “ Diminuarea domeniului public al Județului Vrancea cu suprafața de teren de 32.373 mp aflată pe coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național ,, Autostrada Focșani-Bacău”
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.