Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateConsilierii județeni se întâlnesc în ședință ordinară la sfârșitul acestei luni. Ce proiecte vor fi supuse...

  Consilierii județeni se întâlnesc în ședință ordinară la sfârșitul acestei luni. Ce proiecte vor fi supuse la vot

  La sfârșitul acestei săptămâni, marți – 28 mai, consilierii județeni sunt convocați în ședință ordinară în sala mare a consiliului județean, întâlnire de lucru care se va desfășura începând cu ora 10.00. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâri care vor fi supuse dezbaterii și apoi votului aleșilor județeni. Printre acestea se numără și cel privind acordarea, post-mortem, titlului de „Cetățean de onoare al județului Vrancea” fostului președinte al administrației județene, Cătălin Toma.

  De asemenea, vor primi distincția de „Cetățean de onoare” profesorii Mihaela și Tiberiu Oprea, cei care au antrenat echipa AICitizens de la Colegiul Național Cuza”, câștigătoare a titlului mondial la robotică și profesorul Iuliu-Octavian Dragomir de la Colegiul Național „Unirea”, dascălul care l-a pregătit pe elevul olimpic David Ștefan Preda, câștigător al Olimpiadei Internaționale de Geografie.

  În cadrul aceleiași ședințe, se va vota aprobarea execuției bugetare pentru trimiestrul I și aprobarea contului de încheiere a exercițiului bugetar al UAT Județul Vrancea și al instituțiilor subordonate, precum și aprobarea situațiilor financiare anuale consolidate ale acestora pe anul 2023. Iată întreaga ordine de zi:

  1. „ Conferirea titlului de „Cetățean de onoare al județului Vrancea” post-mortem domnului profesor Cătălin Dumitru Toma”
  2. “ Conferirea titlului de „Cetățean de onoare al județului Vrancea” domnului profesor Tiberiu Oprea”
  3. „ Conferirea titlului de „Cetățean de onoare al județului Vrancea” domnului profesor Iuliu-Octavian Dragomir”
  4. „ Conferirea titlului de „Cetățean de onoare al județului Vrancea” doamnei profesor Mihaela Victoria Oprea”
  5. „ Aprobarea proiectului tehnic, a devizului general și a indicatorilor tehnico – economici actualizați la faza de proiect tehnic de execuție, pentru obiectivul de investiții „Consolidarea, modernizarea și dotarea imobilului «Casa Duiliu Zamfirescu»”
  6. „ Aprobarea depunerii proiectului „Consolidarea, modernizarea și dotarea imobilului «Casa Duiliu Zamfirescu»” și a cheltuielilor legate de proiect”
  7. „ Actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici la faza Proiect Tehnic și detalii de execuție pentru obiectivul de investiții “Amenajare incintă imobil Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă Elena Doamna“
  8. “ Aprobarea documentației tehnice la faza: Notă conceptuală și Temă de proiectare pentru obiectivul de investiții Reabilitarea, accesibilizarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu situat pe raza orașului Odobești, din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea”
  9. „ Actualizarea documentației tehnico-economice și a devizului general la faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidare și reabilitare Palat Administrativ – Corp A”
  10. „ Retragerea dreptului de administrare Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Elena Doamna” asupra imobilului teren în suprafață de 2.382,8 mp, situat în municipiul Focșani, str. Cuza-Vodă, nr. 56, pe perioada lucrărilor din cadrul proiectului «Amenajare incintă imobil Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Elena Doamna”»
  11. „ Emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate de Consiliul Local Paltin, Consiliul Local Păunești, pentru anul 2024 „
  12. „ Transformarea unui post contractual de execuție din Statul de funcții al Centrului Cultural Vrancea”
  13. „ Inscrierea sub aspect valoric și cantitativ în evidențele contabile ale bugetului Unității Administrativ-Teritoriale Județul Vrancea a masei lemnoase aferentă unui număr de 40 arbori cu un volum brut de 49,06 mc „
  14. „ Inscrierea sub aspect valoric și cantitativ în evidențele contabile ale bugetului Unității Administrativ-Teritoriale Județul Vrancea, a masei lemnoase aferentă unui număr de 201 arbori cu un volum brut de 76,5 mc”
  15. „ Aprobarea execuției bugetare pentru trimestrul I al anului 2024”
  16. „ Aprobarea contului de încheiere a exercițiului bugetar al UAT Județul Vrancea și al instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Vrancea, precum și aprobarea situațiilor financiare anuale consolidate ale acestora, pe anul 2023”
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...