Consilierii locali convocați în ședință extraordinară! 13.000 de lei vor fi alocați pentru premierea elevilor de 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională

0
235

Aleșii locali municipali au fost convocați în ședință extraordinară, pe ordinea de zi a ședinței fiind trecute un număr de 7 proiecte de hotărâre. Două dintre acestea se referă la acordarea de stimulente financiare elevilor din Focșani care au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională. Conform documentelor care se vor afla pe masa consilierilor locali, municipalitatea intenționează să acorde stimulente financiare absolvenților de liceu care au obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022. Cel de-al doilea proiect de hotărâre vizează premierea elevilor care au obținut media 10 la Examenul de Evaluare Națională, sesiunea iunie 2022. Dacă cele două proiecte vor trece de votul consilierilor, cinci elevi focșăneni care au obținut 10 pe linie la Bacalaureat vor fi premiați cu câte 2.000 lei fiecare, în timp ce alți 3 elevi care au fost notați cu media 10 la Evaluarea Națională vor primi câte 1.000 de lei fiecare. Bugetul total alocat pentru premierea elevilor este de 13.000 de lei. Reamintim că, cei cinci elevi de 10 la Examenul Național de Bacalaureat din acest an sunt Lazăr Monica (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani), Popa Jasmine Mihaela (Colegiul Național „Unirea” Focșani), Robu Ani Teodora (Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani), Sorică Bianca (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani) și Zaharia Marius Tudor (Colegiul Național „Unirea” Focșani). La examenul de Evaluarea Națională, sesiunea iunie 2022, medii de 10 au obținut elevii Gavrilă Ioana (Școala Gimnazială „Ion Basgan” Focșani), Popa Rialda Maria (Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani) și Simion Iasmina-Alexandra (Colegiul Național „Unirea” Focșani). Ședința va avea loc marți, 5 iulie 2022, începând cu ora 14:00.

 

 

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.