Consilierii PNL anunță că nu vor vota noua taxă propusă de primarul Misăilă

0

Consilierii municipali ai PNL anunță că nu vor vota, miercuri, în ședința Consiliului Local, noua taxă propusă a fi introdusă la Focșani. Este vorba despre taxa de salubrizare stradală, introdusă în proiectul care stabilește cuantumul taxelor și impozitelor locale pe care le vor plăti focșănenii în 2019. Anul trecut, primarul Cristi Misăilă a vrut să taxa de habitat, care prevedea ca fiecare focșănean să plătească 7 lei lunar. Liberalii spun ca taxa de salubrizare e același lucru și nu vor accepta nici de data aceasta introducerea taxei.

”Primarul nu oferă prea multe amănunte și dă dovadă, din nou, de lipsă de transparență. Se vorbește în proiect de decizia Curții de Conturi, de un Regulament, documente pe care Misăilă nu le-a prezentat în mod public. Noi nu susținem oportunitatea introducerii taxei de salubritate și nu o vom vota”, a declarat într-o conferinţă de de presă consilierul local Corneliu Gheoca.

În plus, consilierii PNL îi invită pe focşăneni să ia parte în număr cât mai mare la şedinţa subcomisiei de dialog social, care va avea loc luni, în sala de şedinţe a Primăriei Focşani. Atunci va fi dezbătut proiectul care prevede introducerea noii taxe, iar cetăţenii sunt invitaţi să vină şi să-şi spună punctul de vedere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here