Consilierii PSD din Adjud pe post de Gică-contra! Cum împiedică aleșii social-democrați proiectele de dezvoltare a orașului

0
132

Cei 7 consilieri municipali PSD ai orașului Adjud au considerat de cuviință ca în buna tradiție a celor cu „vocație de constructori”, așa cum îi plăcea unui clasic în viață să rostească emfatic cu orice prilej, să dea puțin chiulul la ultima ședință (convocată pe 23 iunie) și să le arate dosul cetățenilor care i-au votat. Deși pe ordinea de zi erau proiecte importante, social-democrații au considerat că este mult mai important să bage bățul prin gard decât să-și facă datoria de aleși ai urbei. Prin urmare, unul dintre proiectele inițiate de primarul Florin Nechifor a picat prin lipsă de cvorum fiind necesare două treimi din voturile consilierilor, adică 13 sufragii. Nu este vorba aici despre cine și-a pus semnătura pe proiect, în cazul nostru primarul liberal al orașului, ci despre conștiința civică pe care ar trebui să o mai folosească din când în când aleșii PSD, măcar așa, să nu prindă păianjeni. Pe scurt, proiectul propunea acceptarea ofertei de donație a unui teren de 5.717 metri pătrați situat în zona Rompetrol, pentru amenajarea unui drum public ce ar fi urmat să deservească cetățenii care locuiesc deja în cele 17 case construite acolo dar și pentru cei care vor urma să-și ridice locuințe acolo, întrucât vorbim despre un cartier cu un total de 30 de loturi. De ce era așa de importantă aprobarea acestei inițiative? Pentru că municipalitatea ar fi demarat prin CUP lucrările de racordare a construcțiilor la rețeaua de apă și canalizare, adică o investiție absolut normală pentru secolul XXI. Prin decizia de a aborda strategia de tip „Gică-contra”, consilierii PSD nu fac altceva decât să țină pe loc progresul întregii comunități, să se dovedească retrograzi și ranchiunoși, potrivnici (în ultimă instanță) proiectelor de dezvoltare ale orașului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.