Consilierul bătăuș al primarului Misăilă face campanie electorală pentru PSD

0
297

Dan Grigoraș Mocanu, consilierul primarului PSD al municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a fost surprins în timp ce făcea campanie electorală pentru partidul lui Oprișan în Focșani. Dan Grigoraș împărțea pliante și alte materiale electorale alături de viceprimarul Ionuț Mersoiu și îndemna lumea să voteze PSD, deși, dat fiind comportamentul său violent, ar trebui să stea departe de oameni.

Consilierul primarului Misăilă este cercetat penal, fiind acuzat că a agresat un cetățean chiar în sediul Primăriei Focșani. El este acuzat că ar fi împins un om venit cu treburi la Primărie, folosind și un limbaj neadecvat.

De altfel, cetățeanul respectiv, care a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale în urma incidentului, a depus plângere la Parchet pe numele lui Dan Grigoraș. În urma anchetei declanșate în urma acestui incident, șeful său direct, primarul Misăilă, a declarat că a dispus ca până la finalizarea cercetărilor Dan Grigoraș să desfășoare doar activitate de birou în cadrul Primăriei. Or, în ciuda acestei dispoziții, el este adeseori văzut în primărie în preajma oamenilor și, iată, mai nou, și pe stradă, făcând campanie electorală pentru PSD.

În paralel cu ancheta procurorilor, Dan Grigoraș a fost chemat să dea explicații și în fața comisiei de disciplină constituită la nivelul Primăriei Focșani. Ancheta derulată de oamenii lui Misăilă bate pasul pe loc, în timp ce consilierul agresiv, care și-a exprimat de multe ori părerile împotriva etniei rome în public, face campanie pro-PSD.

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.