Consilierul PSD Lauriana Ailincuței, noul inspector general al IȘJ Vrancea

0
292
După ce l-a demis pe Dorin Cristea din fruntea IȘJ Vrancea, ministrul Educației, Liviu Pop, i-a găsit imediat acestuia un înlocuitor.

Prin Ordin de Ministru, inspector general al Inspectoratului Școlar Vrancea a fost desemnată profesoara de limba engleză Lauriana Ailincuței. Ordinul de numire a ajuns la IȘJ luni seara, cu mult după încheierea programului de lucru, așa cum s-a întâmplat și cu ordinul de demitere a lui Dorin Cristea.

Lauriana Ailincuței este profesoară la Liceul Pedagogic, a cărui director a fost în perioada 2012-2015, când a fost demisă, tot prin Ordin de Ministru, în urma unui control al Ministerului Educației.

În prezent, Ailincuței este consilier PSD în Consiliul Local Municipal Focșani.

Generalul demis, Dorin Cristea, preluase funcția în urmă cu un an, după ce câștigase concursul pentru ocuparea funcției organizat de Ministerul Educației.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.