Consiliul Județean Vrancea – acțiuni dedicate Zilei de 1 iunie

0
198

Cu ocazia zilei de 1 iunie 2022 – Ziua Internațională a Copilului, Consiliul Județean Vrancea va organiza în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu”, Muzeul Vrancei și Centrul Cultural Vrancea o serie de activități dedicate tuturor copiilor din județ. Astfel, începând cu ora 11.00, în zona Muzeului Satului Vrâncean și a locului de joacă din Crângul Petrești vor fi organizate următoarele activități:

Face painting și modelare de baloane cu Mickey și Minnie

Atelier de lectură și jocuri

Atelier de jocuri în limba engleză

Atelier de origami

Ateliere de obiecte pictate manual și de handmade

Atelier de pictură

Ștafeta cărților

Atelier de jocuri de la Muzeul Jocurilor  din Chemnitz

Tur ghidat al Muzeului Satului Vrâncean

Atelier de olărit

Atelier de lemnărie

Atelier de restaurare ceramică

În același interval de timp, la Amfiteatrul din Crângul Petrești, se va desfășura ”Concursul Național de Muzică Ușoară pentru Copii – Inocență de Copil”, organizat de Centrul Cultural Vrancea, sub egida Consiliului Județean. Activitățile prezentate mai sus se vor organiza concomitent, în intervalul orar 11.00 – 16.00. Copiii pot opta pentru una sau mai multe dintre activități, după preferință. Copiii vor primi din partea Consiliului Județean Vrancea baloane, umbrele, mingi, acadele, dulciuri, cărți, precum și obiectele pe care le vor realiza în cadrul atelierelor de meșteșuguri. (Consiliul Județean Vrancea)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.