Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăActualitateConsiliul Județean Vrancea, pregătit pentru iarna 2023-2024! Responsabilii cu deszăpezirea, notificați să-și...

  Consiliul Județean Vrancea, pregătit pentru iarna 2023-2024! Responsabilii cu deszăpezirea, notificați să-și pregătească bazele pentru intervenții prompte!

  Consiliul Județean Vrancea a luat măsuri semnificative în pregătirea pentru sezonul rece, asigurând deszăpezirea eficientă a drumurilor județene pentru iarna 2023-2024. În conformitate cu acordul cadru pentru „Combaterea poleiului și deszăpezire pe drumurile județene din administrarea Consiliului Județean Vrancea”, autoritățile au încheiat deja contractele subsecvente cu operatorii desemnați pentru zonele de nord și sud ale județului.

  Conform contractului, județul a fost împărțit în două zone principale: Baza Sud, care include localitățile Suraia și Dumbrăveni, și Baza Nord, cuprinzând localitățile Vidra și Adjud. Cei doi operatori responsabili cu deszăpezirea au fost notificați de către Consiliul Județean pentru a-și pregăti bazele de intervenție din aceste zone.

  Printre obligațiile asumate de operatori se numără pregătirea echipamentelor și utilajelor de deszăpezire, precum și asigurarea stocurilor de material antiderapant necesar. Scopul este de a permite intervenții rapide și eficiente pentru curățarea drumurilor și asigurarea unei circulații normale în ambele baze.

  Această inițiativă reprezintă o măsură proactivă a Consiliului Județean Vrancea pentru a face față condițiilor meteorologice dificile care pot apărea în sezonul rece. Prin încheierea contractelor în avans și notificarea operatorilor, autoritățile își propun să ofere siguranță și confort comunităților din zona nord și sud a județului în timpul iernii.

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  FOTO! 60 de șahiști au sărbătorit Ziua Națională a României la un concurs de șah rapid

  Ziua Națională a României a fost sărbătorită de micii șahiști focșăneni printr-un concurs de...

  VIDEO! 50 de polițiști din cadrul IPJ Vrancea înaintați în grad de Ziua Națională a României

  SĂ FIM MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI! 1 DECEMBRIE - Ziua Națională, o sărbătoare a tuturor...

  ULTIMA ORĂ! Impact frontal între două autoturisme la ieșirea din Bolotești! Două persoane au fost rănite

  Impact frontal între două autoturisme pe drumul național 2D, la ieșirea din Bolotești către...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...