Consultații GRATUITE pentru pacienții cu venituri mici

0
668

Clubul Rotary VARANA Focșani vine în sprijinul comunității printr-o inițiativă demnă de lăudat. Rotarienii focșăneni vor organiza pe data de 14 mai o sesiune de consultații gratuite pentru toți pacienții care nu au venituri mai mici de 1.000 de lei pe lună.

11 medici cunoscuți din Focșani s-au alăturat inițiativei clubului Rotary Varana. Este vorba despre medici specialiști: Dr. Adochiței Constantin – chirurg și ginecolog, Dr. Enache Veronica – oftalmolog, Dr. Laurențiu Bodolan – oftalmolog, Dr. Costan Radu – ortoped, Dr. Huzum Mihaela – ORL, Dr. Dumitrache Mădălina – neurolog, Dr. Ilie Mădălina – psihiatru, Dr. Ilie Olivian –  medic de familie, Dr. Dumitrașcu Marian – medic de familie, competent ecografie, Dr. Popescu Decebal – internist și gastroenterolog și Dr. Buruiană Iulian – urolog.

Acțiunea va avea loc în ambulatoriul Spitalului Militar de Urgență din Focșani, pe 14 mai 2016, în intervalul orar 9.00 – 19.00.

“Prin acest mesaj Clubul Rotary VARANA face un apel la toți medicii de familie din județul Vrancea care au pacienți cu situații financiare precare să îi informeze și să-i trimită pe 14 mai 2016 la Spitalul Militar de Urgență din Focșani pentru consultații medicale gratuite.

Cu speranța că această acțiune caritabilă va veni în folosul celor care au cea mai mare nevoie de ea, vă așteptăm împreună cu medicii implicați în proiect la consultațiile medicale gratuite, pentru o sănătate mai bună”, au transmis reprezentanții clubului Rotary Varana Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.