Conținut Redus De Grăsimi=Aliment Sănătos?

0
56

Nu v-ati pus niciodata intrebarea: de ce expresia ,,continut redus de grasimi” a devenit sinonim cu ,,aliment sanatos”?

De ce  persoanele care tin cura de slabire cred ca daca isi cumpara produse cu cu continut redus de grasimi dau randament in scopul propus si probabil ,cred ca mai raman si sanatoase? !

De ce cand tinem o cura de slabire ne concentram doar pe grasimi?…

Probabil… pentru ca asa am fost setati de foarte mult timp!…

Ni s-a spus ca grasimile fac rau, ca grasimile cresc colesterolul si astfel creste riscul de boli cardio-vasculare si diabet.

Din pacate lumea continua sa se concentreze asupra grasimilor sau a altor substante luate izolat fara sa se faca o evaluare asupra alimentului luat ca intreg.

Si ca sa ma intelegeti mai bine ce vreau sa spun, exista dovezi(de zeci de ani) a efectelor pe care le au alimentele de origine animala asupra cancerului si asupra altor boli ale ,,abundentei” dar care au fost ignorate chiar de o parte din lumea medicala…si atunci? Ce sa mai inteleaga omul de rand?  Daca asta se preda la scolile de medicina…asta invata , atunci cu asta merg mai departe.

Concluzia ar fi:

 Intr-o dieta, ca sa slabiti si sa ramaneti si sanatosi, ideal ar fi sa nu inlocuiti alimentele de origine animala cu alte alimente de origine animala dar degresate, sa le inlocuiti cu produse vegetale…acestea sunt cele care va hranesc cu adevarat corpul. Sau daca nu sunteti nicicum adeptii postului prelungit, ideal ar fi sa faceti combinatiile corecte cu vegetale, ca sa mai ,,spalati” acele grasimi nesanatoase din organe si de pe vasele de sange din produsele animale.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.