Contrabandă cu parfumuri scumpe și ochelari contrafăcuți, dată în vileag de jandarmii din Vrancea

0
587

În Vrancea, contrabanda cu parfumuri scumpe, dar contrafăcute este în floare. Au descoperit-o, din nou, jandarmii din Adjud, care în week-end, în timp ce se aflau  în misiune de patrulare pe raza oraşului au observat un bărbat care oferea spre vânzare persoanelor aflate în trecere diferite produse cosmetice.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana se numeşte Vasile A. în vârstă de 23 ani domiciliat judeţul Galaţi şi oferea trecătorilor spre vânzare un număr de 6 (şase) parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci consacrate (Giorgio Armani, Dolce Gabbana, Dior, Paco Rabane, Chanel) şi 4 (patru) perechi de ochelari de soare inscripţionaţi “Ray Ban”.

Jandarmii au solicitat documentele de provenienţă pentru bunurile găsite  asupra lui, acesta neputând prezenta niciun document, declarând că nu posedă astfel de documente şi cunoştea faptul că bunurile sunt contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărului în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here