Controale ample în Focșani, în zi de târg. Care a fost “prada” polițiștilor

0
1347

Peste 50 de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice şi intervenţie rapidă, alături de inspectori de la Direcția de Sănătate Publică, Direcția sanitară Veterinară, ANAF și Garda Forestieră au participat, miercuri, la o amplă acțiune pentru siguranţa şi liniştea cetăţenilor.

Au fost controale în trafic, în târguri, piețe și oboare, precum și în toate zonele aglomerate ale Focșaniului. În afara descinderilor din piețe, au fost organizate filtre de poliție la toate intrările în Focșani. Polițiștii au aplicat 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 49104 de lei. Totodată, au fost întocmite și dosare penale, în principal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau pentru infracțiuni economice.

Alte 64 de amenzi le-au fost aplicate conducătorilor auto, fiind reținute 13 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare retrase.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.