Conturile primarului din Panciu rămân blocate

0
375

Nu e de joacă în dosarul primarului Iulian Nica. După ce în urmă cu mai bine de o lună a fost arestat preventiv și apoi plasat în arest la domiciliu, o altă măsură a fost dispusă de procurori la mijlocul acestei luni. Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor, soții Nica au solicitat Judecătoriei Panciu un moment de respiro după instituirea unor măsuri asiguratorii, însă nu au avut câștig de cauză.

Respinge ca neîntemeiată contestația formulată de contestatorii Nica Iulian şi Nica Victoriţa în contradictoriu cu intimatul Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, împotriva măsurilor asiguratorii instituite prin Ordonanţa de luare a măsurilor asiguratorii din data de 13.04.2020 (cu privire la bunuri mobile şi imobile) şi prin Ordonanţa de luare a măsurilor asiguratorii din data de 13.04.2020 (cu privire la conturi bancare). Obligă ambii contestatori la plata sumei de câte 50 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în cauză”, se arată în încheierea judecătoriei.

Pe de altă parte, și societatea la care soția primarului este unic acționar a introdus la Panciu o acțiune similară. În aceeași zi în care instanța a decis soarta contestației pe persoanele fizice, a pronunțat o soluție și în ceea ce privește acțiunea SC Bio Agroniv Trust:

Admite în parte contestaţia formulată în contradictoriu cu intimatul Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, împotriva măsurii asiguratorii instituită prin Ordonanţa de luare a măsurilor asiguratorii din data de 13.04.2020, respectiv cu privire la măsura instituirii sechestrului asupra sumei de 44.289,59 lei aflată în contul aparținând SC BIO AGRONIV TRUST SRL”.

Societatea Bio Agroniv Trust are ca obiect de activitate cultivarea strugurilor și a fost înființată în 2018, an în care a avut o cifră de afaceri de 19.632 lei și un profit net de 8.208 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here