Copil de 12 ani, tăiat de un cioban din Bârsești

0
470

Un copil de 12 ani a fost adus marți la spital, cu o plagă tăiată în zona parietal-occipitală, medicii anunțând imediat Poliția, care a demarat verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat  cu minorul.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul, împreună cu fratele său de 15 ani, ambii din comuna Codăești, județul Vaslui, au fost aduși de un bărbat, de 47 ani, din comuna Bârsești, cu acceptul părinților, la stâna o din extravilanul municipiului Focșani, lucrând în calitate de ajutori de ciobani.

În dimineața zilei de 7 iunie, pe fondul unui conflict și a consumului excesiv de alcool, bărbatul de 47 ani l-a luat într-o baracă pe cel mai mic dintre frați și cu un obiect tăietor i-a aplicat o lovitură în zona parietal-occipitală.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, rele tratamente aplicate minorului și  încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condițiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale, referitoare la regimul de muncă al minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.