Copil de 5 ani, NESUPRAVEGHEAT DE PĂRINȚI, lovit de o mașină, la Reghiu

1
291

Accident - Copil de 5 ani, NESUPRAVEGHEAT DE PĂRINȚI, lovit de o mașină, la Reghiu

Un copil de 5 ani a fost rănit de o mașină, doar o minune și vigilența șoferiței în fața căreia micuțul a ieșit făcând ca acesta să scape cu leziuni care nu-i pun viața în pericol.

Accidentul s-a produs marți seară. Poliţiştii din Reghiu au fost sesizaţi că că o femeie în vârstă de 53 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M, pe direcţia Andreiaşu-Odobeşti, ajungând la km 29 de pe raza comunei Reghiu, a acroşat un minor în vârsta de 5 ani, lăsat nesupravegheat de către părinţi, care a traversat strada prin spatele unui autobuz oprit parţial pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a minorului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cerectările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. PolitiA DIN COMUNA REGHIU SUNT CEI MAI JEGOSI SI cORUPTI la locul faptei nici nu a fost politia din reghiiu nici nu a fost prezenta a fost blonda de la odobesti si cu unu de la criminalistica cand anm ajuns acolo ma trm blonda acasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here