Copile, rănite grav de derbedei pe șosele

0
274

Cumplit accident de circulație s-a produs joi pe DC 169 Slobozia Bradului. Un tânăr, de 24 ani, din localitate, aflat la volanul unei autoutilitare, în intersecţia cu DC 184 a acroşat şi acidentat grav o minoră în vârstă de 6 ani, care se afla în traversarea DC 184, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au mai stabilit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţare.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Un alt accident în care a fost rănită grav o minoră a avut loc joi seară, pe DN 2 E85, în localitatea Dumbrăveni. Un tânăr, de 24 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturismu din directia Focşani către Buzau, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 16 ani, din localiatate, care traversa strada pe marcajul pietonal.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei, care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.