Coronavirus în Vrancea: două decese în ultimele 24 de ore, 10 cazuri de îmbolnăviri în plus. UPDATE

0
467

Update: Din informarea oficială de astăzi rezultă numărul pacienților internați în spitalele din Focșani și Adjud este mai mare, 189 de persoane, față de 183 ieri. Cinci dintre pacienți sunt sub îngrijirea medicilor de la secția ATI (doi la Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon și trei la Adjud). A crescut și numărul vrâncenilor care s-au vindecat de coronavirus, de la 526 ieri la 531 azi. „Direcția de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 6.891 de teste, fiind depistate 952 de persoane pozitive. În județul Vrancea, sunt monitorizate de către DSP 999 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 7 persoane. La aceștia, pe toată durata carantinării, IPJ și IJJ organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare”, se arată în ultima comunicare.

În ultimele 24 de ore, ISU Vrancea a executat 27 misiuni cu 67 pompieri și 14 mijloace auto, parte dintre acestea fiind pentru transportul persoanelor suspecte/ confirmate Covid-19: o persoană confirmată de la Secția Infecțioase Focșani la Spital Suport Covid Adjud,
-patru persoane confirmate de la Spital Suport Covid Adjud la Diaverum Focșani, o persoană suspectă de la Secția Infecțioase Focșani la Spital Suport Covid 19 Adjud, patru persoane confirmate de la Diaverum Focșani la Spital Suport Covid Adjud.

Știrea inițială:

Cifre în creștere în Vrancea în raportările cazurilor de persoane infectate cu coronavirus care și-au pierdut viața. Județul nostru a înregistrat încă două decese, numărul total al cazurilor care și-au pierdut viața ajungând astfel la 61. La nivel național au fost înregistrate 16 decese (12 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Ilfov, Sibiu și Suceava. „Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 3 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la o persoană de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”, se arată în raportul Grupului de Comunicare Strategică. Aceeași sursă precizează că, până astăzi, 1.555 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 noi cazuri de îmbolnăvire, 10 dintre acestea la noi în județ. Bilanțul total al cazurilor pozitive este în acest moment de 952.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.