Coronavirus în Vrancea și relaxarea: în spitalele din județ sunt tratați 160 de pacienți, cu 13 mai mulți ca ieri

0
336

Continuă să crească numărul vrâncenilor care au nevoie de tratament în spital ca urmare a contractării coronavirusului. În același timp, au crescut însă și cazurile de vindecări, potrivit informării oficiale. Astfel, în spitalele care tratează Covid-19 – Focșani și Adjud, se află internați 160 de pacienți, față de 147 ieri. Doar șase sunt internați la secția ATI – cinci la Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon și unul la Adjud, neintubat. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 451, comparativ cu 446, raportat ieri

Azi, în atenția Direcției de Sănătate Publică Vrancea sunt 732 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În continuare, în carantină instituționalizată sunt 5 persoane, verificate de IPJ și IJJ. În acest sens, 15 din cele 41 misiuni cu 78 jandarmi (din care 4 jandarmi – Gr. J. Mb. Bacău) și 16 mijloace auto au vizat verificarea respectării măsurilor impuse persoanelor aflate în izolare/ carantină, în timp ce în cazul IPJ Vrancea, din totalul de 86 misiuni cu 217 cadre și 86 mijloace auto, 47 misiuni au fost pentru verificarea persoanelor aflate în izolare/ carantină.

În ultimele 24 de ore, ISU Vrancea a executat 17 misiuni cu 53 pompieri și 8 mijloace auto, printre care una cu 2 pompieri și 1 ATPVM pentru a transporta o persoană confirmată COVID-19 de la Secția Boli Infecțioase la Spitalul Adjud, o alta cu 1 pompier și 1 microbuz pentru a transporta 5 persoane confirmate COVID-19 de la Spitalul Adjud la centrul de dializă, precum și o misiune cu 1 pompier și 1 microbuz pentru a transporta 5 persoane confirmate COVID-19 de la centrul de dializă la Spitalul Adjud.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.