Coronavirus Vrancea: 1.282 persoane confirmate în județ, 17 dintre acestea doar azi. UPDATE

0
331

UPDATE: Potrivit raportării de pe plan local, este și o veste bună: numărul vrâncenilor vindecați a ajuns la 750. Însă în continuare în cele două spitale care tratează pacienți Covid sunt internate 87 persoane, dintre cinci la Secția ATI Focșani și trei la Adjud. Cadrele MAI continuă verificările în județ: ISU Vrancea a desfășurat în ultimele 24 de ore două misiuni cu 2 pompieri și 2 mijloace auto pentru verificarea a 14 operatori economici cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă, dar și-au continuat și misiunile de transport al persoanelor infectate. Astfel, au fost executate două misiuni, pentru transportul a două persoane confirmate COVID 19, de la Spital Adjud la Diaverum Focșani și înapoi în unitatea medicală din cel de-al doilea municipiu reședință de județ.
IJJ Vrancea au avut trei acțiuni de control pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul infecției cu SARS-CoV-2, precum și 28 misiuni mixte (Poliția Municipiului Focșani, Poliția Municipiului Adjud, pol. oraşului Panciu, pol. oraşului Mărăşeşti, pol. oraşului Odobeşti, pol. rurală Gugeşti, Poliția rurală Coteşti, Poliția rurală Goleşti, Poliția rurală Tulnici, Poliția rurală Vidra și Poliția rurală Năneşti ), în timp ce IPJ Vrancea a efectuat 17 misiuni pentru verificarea persoanelor aflate în izolare/ carantină, 8 misiuni de depistare/ reținere persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare/ carantină și 30 misiuni de verificare a S.C./P.F.A a interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

Știrea inițială: Vrancea mai adaugă încă 17 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total al persoanelor care au fost testate pozitiv de la începutul pandemiei fiind de 1.282. La nivel național au fost înregistrate alte 641 noi cazuri de îmbolnăvire, fiind prelucrate 886.918 de teste până în prezent. Alte 1.952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 21 doar în ultimele 24 de ore. „În intervalul 14.07.2020 (10:00) – 15.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 21 decese (15 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Mehedinți, București, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman și Timiș. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, un deces la categoria de vârstă 40-49 ani, două decese la categoria de vârstă 50-59 ani, patru decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 11 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și două decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”, se arată în ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.