Coronavirus Vrancea: 1.400 îmbolnăviri, 78 de decese de la începutul pandemiei. UPDATE

2
371

UPDATE: Continuă să crească și numărul pacienților internați în spitalele Covid din Focșani și Adjud, la această oră 99 de vrânceni fiind sub supraveghere medicală, dintre care doi la Secția de la Focșani și doi la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 769, iar până acum Direcția de Sănătate Publică Vrancea a efectuat 10.459 de teste. În ultimele 24 de ore, pompierii vrânceni au avut trei misiuni cu „izoleta”: o misiune cu 2 pompieri și un ATPVM, pentru transportul a două persoane suspecte COVID-19 de la Secția Boli Infecțioase Focșani la Spital Suport Covid Adjud, o misiune cu 2 pompieri și un ATPVM, pentru transportul unei persoane suspecte COVID-19 de la Secția Boli Infecțioase Focșani la Spital Suport Covid Adjud, dar și o misiune cu 2 pompieri și un ATPVM, pentru transportul unei persoane confirmată COVID-19 de Secția Chirurgie Focșani la Spital Suport Covid Adjud. ISU Vrancea nu a mai efectuat în schimb misiuni de control, acestea fiind desfășurate doar de jandarmi și polițiști:

IJJ Vrancea a efectuat 5 acțiuni de control pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul infecției cu SARS-CoV-2 și 29 misiuni mixte (cu Poliția Municipiului Focșani, Poliția Municipiului Adjud, Poliția oraşului Panciu, Poliția oraşului Mărăşeşti, Poliția oraşului Odobeşti, Poliția rurală Gugeşti, Poliția rurală Coteşti, Poliția rurală Goleşti, Poliția rurală Tulnici, Poliția rurală Vidra, Poliția rurală Năneşti), iar IPJ Vrancea a efectuat 10 misiuni privind verificarea modului în care se respectă măsurile impuse persoanelor aflate în izolare/ carantină, două misiuni de depistare/ reținere persoanelor care se sustrag acestor măsuri și 33 misiuni de verificare a S.C./P.F.A a interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

Știrea inițială: Bilanțul ultimelor 24 de ore arată îngrijorător: continuă să crească numărul vrâncenilor depistați pozitiv, iar județul nostru a mai înregistrat un deces, ajungându-se astfel la 78 de persoane care au fost răpuse de coronavirus. De ieri până azi au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire la nivel național – cel mai mare număr de până acum, 22 dintre acestea fiind în Vrancea (1.400 total de la începutul pandemiei de coronavirus). „Până astăzi, 21 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 39.133 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.586 au fost externate.
24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 20.07.2020 (10:00) – 21.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 36 decese ( 26 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Prahova, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vrancea, Ilfov și Municipiul București. Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la persoane cu vârsta de peste 80 de ani. 35 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități”, se arată în ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Mai jos este un citat din articolul „Coronavirus Vrancea: 1.400 îmbolnăviri, 78 de decese de la începutul pandemiei. UPDATE”:
    „Continuă să crească și numărul pacienților internați în spitalele Covid din Focșani și Adjud, la această oră 99 de vrânceni fiind sub supraveghere medicală, dintre care doi la Secția de la Focșani și doi la Adjud”
    Ati inteles ceva din fraza? Eu inginereste am inteles ca a crescut numarul de internati =99, 2 la Sectia din Focsani si 2 la Adjud ( 2+2 =4, restul?)
    Am inteles ce ati vrut sa spuneti si anume ca sunt 4 bolnavi in stare grava, 2 internati la Sectia ATI din Focsani si 2 la sectia ATI Adjud…dar doamnelor/domnilor fiti mai atenti la exprimare. Daca mie, inginer fiind (fara mii de cititori pentru ca nu public nimic), i se permite printre prieteni sa fie neglijenta in exprimare, dvs. trebuie sa fiti mai atenti…spre binele dvs. pentru a nu va pierde cititorii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.