Coronavirus Vrancea: încă o familie îndoliată | 16 cazuri noi de îmbolnăvire. UPDATE

0
1062

UPDATE: Și numărul persoanelor care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate a crescut în Vrancea: în spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 96 de pacienți, dintre care patru la Secția ATI de la Focșani și doi la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 750, iDirecția de Sănătate Publică Vrancea efectuând până acum 10.302 de teste. De mâine intră în vigoare noua Lege a carantinei și a izolării, însă trebuie să știți că în continuare oamenii legii pot interveni dacă sunt încălcate regulile, abaterile putând fi sesizate la linia TelVerde – 0800800165. În ultimele 24 de ore, jandarmii chiar au desfășurat șase acțiuni de control pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul infecției cu SARS-CoV-2, dar și 29 misiuni mixte cu Poliția Municipiului Focșani, Poliția Municipiului Adjud, Poliția oraşului Panciu, Poliția oraşului Mărăşeşti, Poliția oraşului Odobeşti, Poliția rurală Gugeşti, Poliția rurală Coteşti, Poliția rurală Goleşti, Poliția rurală Tulnici, Poliția rurală Vidra și Poliția rurală Năneşti. Totodată, IPJ Vrancea a efectuat 17 misiuni pentru verificarea respectării măsurilor impuse persoanelor aflate în izolare/ carantină, dar și alte 33 misiuni de verificare a S.C./P.F.A a interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență. La rândul lor, pompierii au desfășurat cinci misiuni pentru verificarea a 56 operatori economici cu privire la respectarea recomandărilor/ interdicțiilor pe timpul stării de alertă. ISU Vrancea a avut și o misiune cu 2 pompieri și 1 ATPVM pentru transportul unei persoane confirmate COVID-19 de la Secția Chirurgie Focșani la Spitalul Adjud.

Știrea inițială: Vrancea mai adaugă un deces al unei persoane infectate cu coronavirus, numărul total al vrâncenilor care au murit până acum ajungând astfel la 77. Crește în continuare numărul de cazuri noi de îmbolnăviri, până la 1.378 (cu 16 mai mult față de ieri). Până astăzi, 20 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 38.139 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 681 noi cazuri de îmbolnăvire. „Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.213 au fost externate, dintre care 22.747 de pacienți vindecați și 2.466 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.
Totodată, până în prezent, 972 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.
În intervalul 19.07.2020 (10:00) – 20.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 12 decese (7 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Galați, Prahova, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Ilfov.
Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, un deces la categoria de vârstă 50-59 ani, un deces la categoria de vârstă 60-69 ani, cinci decese la categoria de vârstă 70-79 ani și patru decese la persoane cu vârsta de peste 80 de ani. 11 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidități”, se arată în ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică. (foto cu caracter informativ)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.