Coronavirus Vrancea: scade numărul persoanelor internate

0
306

Ultimele informații oficiale comunicate de autorități relevă faptul că a scăzut numărul pacienților pozitivi cu COVID-19 internați în unitățile medicale. Astfel, în spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 118 de pacienți, dintre care șase la secția ATI  – 4 la Focșani și 2 la Adjud. Numărul persoanelor vindecate este același ca ieri, 267. Cu toate acestea, numărul persoanelor depistate pozitiv a crescut față de ieri, de la 564 la 570 de persoane.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Vrancea are în atenție 709 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 92 persoane, dintre care 57  în carantină la domiciliu. La aceștia, pe toată durata carantinării, IPJ și IJJ organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare. În ultimele 24 de ore, jandarmii au avut 17 misiuni verificare persoane izolate la domiciliu (2 secții de politie rurale și 4 orașe), cu 17 jandarmi, și 10 misiuni asigurare o.p. centre carantină cu 20 jandarmi. În același timp, IPJ Vrancea a desfășurat 38 misiuni privind verificarea prin măsuri specifice a respectării măsurilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină, dar și 3 misiuni de depistare/reținere persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare/carantină. Potrivit informațiilor oficiale, și ISU Vrancea a fost implicat în verificarea persoanelor izolate la domiciliu, desfășurând 2 misiuni cu 2 pompieri și 1 AMOP în 24 locații cu 46 persoane.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.