Corpul de control al primarului, anchetă la Căminul de Bătrâni! Ce acuzații îi sunt aduse directorului

0
533
Primarul Cristi Misăilă a dispus o anchetă la Căminul de Bătrâni Focşani, instituţie aflată în subordinea Primăriei.

Ancheta, derulată de corpul de control al primarului, vine după apariţia unor acuzaţii în spaţiul public, în care vizat este directorul instituţiei. O angajată a Căminului de Bătrâni susţine că ar fi fost abuzată fizic şi sechestrată de directorul instituţiei, care este preot, şi care i-a cerut să întreţină raporturi sexuale.

“Am luat la cunoștință cu surprindere și tristețe de presupusele evenimente ce ar fi avut loc la Căminul de bătrâni. Tocmai de aceea, am dispus de urgență o anchetă din partea Corpului de Control pentru verificarea celor întâmplate. Mă dezic de astfel de fapte, care nu au ce căuta în nicio instituție, fie ea publică sau privată. Dacă toate acestea se vor dovedi a fi adevărate, precizez încă de pe acum că voi cere în mod public demisia celor vinovați. Dacă la final verificările vor arăta că există persoane care se fac vinovate de fapte penale, personal voi solicita organelor de anchetă să preia cazul astfel încât persoanele în cauză să suporte rigorile legii”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.