Criminali extrem de periculoși, în libertate! Ucigașii afaceristului din Slobozia Ciorăști încă nu au fost prinși!

0
1330
Au trecut deja 48 de ore de la asasinatul căruia i-a căzut victimă afaceristul Constantin Chiriță, dar ucigașul/ucigașii acestuia sunt de negăsit!

Forțe importante de poliție s-au mobilizat încă de vineri seara, când a avut loc teribila faptă, dar cel sau cei care l-au ucis pe “Telu” parcă ar fi intrat în pământ. E un caz extrem de grav, dar anchetatorii continuă să păstreze tăcerea cu privire la mobilul crimei. Nu se știe nici măcar dacă există un cerc de suspecți. Modul în care s-a petrecut asasinatul ridică multe semen de întrebare. Cazul pare să fie o reglare de conturi în stil mafiot, cu toate că omul de afaceri era cunoscut ca un om serios. Nu este exclusă nici variant unui jaf eșuat, având în vedere că în mașina omului de afaceri a fost găsită o sumă importantă de bani.

Potrivit unor surse, pentru că pe căi oficiale nu parvin informații din anchetă, în mașina bărbatului s-ar fi găsit circa 300.000 de lei, 30.000 de euro și 20.000 de lire sterline. Potrivit unor surse, partenerul de afaceri al lui Constantin Chiriță, asociat la cele două case de schimb valutar cu acesta, este extrem de afectat de ceea ce i s-a întâmplat afaceristului și nu își poate explica ce s-a întâmplat. Singurul lucru clar, la 48 de ore de la crimă, este că un criminal sau mai mulți sunt în libertate, înarmați și foarte periculoși.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Incident GRAV! Persoană găsită ÎMPUȘCATĂ, pe drumul spre Slobozia Cioraști

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Reglare de conturi în stil mafiot, aproape de Slobozia Ciorăști

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Cine este bărbatul asasinat la Slobozia Ciorăști

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Nici un învinuit în cazul asasinatului de la Slobozia Ciorăști! Ce spun procurorii vrânceni

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.