Criminalul de la Slobozia Bradului a fost arestat preventiv

0
396
Bărbatul de 37 de ani care joi și-a ucis fosta concubină în stradă, lângă piața de pepeni de la Slobozia Bradului, a fost arestat preventiv.

Procurorii îl acuză pe bărbat de omor, lovire și alte violențe, iar magistrații Tribunalului Vrancea au admis cererea înaintată de ei, arestându-l preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El și-a înjunghiat fosta concubină, căreia i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Femeia a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Județean Focșani, dar medicii au resuscitat-o și au băgat-o în operație.

În cele din urmă, viața sa nu a mai putut fi salvată, din cauza gravității rănilor suferite, incompatibile cu viața. În altercația iscată lângă piața de pepeni, și mama victimei a fost atacată, find rănită cu cuțitul la umăr.

CITEȘTE ȘI Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Bradului

CITEȘTE ȘI Femeia înjunghiată la Slobozia Bradului a murit la spital

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.