“Cristi, bă Cristi” sursă de inspirație pentru Poliție și politicieni. Succesul garantat, clipurile devenite virale pe internet

0
622

Clipul în care un bărbat apare în timp ce este mușcat de un câine de a devenit viral pe internet. În imaginile filmate într-un sat din România, bărbatul este “atacat” de un câine și îl strigă pe Cristi, cel mai probabil proprietarul câinelui. Lucrul amuzant este că în tot acest timp, bărbatul nu lasă țigara din mână și fumează în continuare, în timp ce îl strigă pe Cristi.

Într-un timp foarte scurt, filmulețul a devenit viral și a născut o serie de alte filmulețe, parodii la celebra replică “Cristi, bă Cristi”. Poliția de Frontieră a dat publicității o parodie genială, pornind de la celebra replică.

“Știți filmulețul viral cu Cristi? Noi îl prindem zilnic pe “Cristi”…”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române de Frontieră.
“Cristi, bă Cristi” a ajuns și slogan de campanie pentru un candidat la Primăria Capitalei. Cristian Petrescu, președintele MP Sector 3, îi îndeamnă pe alegători să-l cheme pe el dacă vor să scape Sectorul 3 de Robert Negoiță.

O scenă din filmul “The Revenant”, în care actorul Leonardo DiCaprio este atacat de un urs, a fost și ea parodiată. De data aceasta, atacatorul este un urs, nu un câine, iar victima nu este Cristi, ci chiar Leonardo DiCaprio.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.