Cristi Misăilă: „Mi-aș dori ca noul Consiliu Local al Municipiului Focșani să fie un loc al dezbaterilor și al deciziilor luate pentru binele cetățenilor”

0
191

De azi, Consiliul Local Focșani este în formulă completă și, teoretic, aproape gata – vorba aceea – de a fi pus la treabă. Singurul care nu a depus jurământul rămâne primarul Cristi Valentin Misăilă, care nu a putut fi prezent la niciuna dintre ședințele organizate pentru constituirea CL Focșani, din cauză că este confirmat cu coronavirus și, potrivit regulilor în vigoare, trebuie să stea la domiciliu până vinerea aceasta. Cel mai probabil abia săptămâna viitoare primarul Focșaniului va da ochi în ochi cu toți consilierii locali pentru a depune la rândul său jurământul de învestire și a-și prelua oficial cel de-al doilea mandat câștigat. Teoretic, de luni încolo ar putea fi organizată oricând o ceremonie în acest sens. Una peste alta, chiar dacă nu s-a întâlnit oficial cu cei 21 de consilieri locali care au jurat că vor reprezenta fiecare focșănean în parte, primarul Misăilă a profitat de ocazie pentru a-și exprima speranța că, în următorii 4 ani, va exista armonie în CL Focșani. Pe de altă parte, primarul Focșaniului a ținut să sublinieze în acest context că în mandatul care tocmai s-a încheiat spiritele au fost încinse, iar colaborarea cu o parte dintre consilieri a fost inexistentă.

Astăzi, așa cum știți mulți dintre dumneavoastră, s-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Focșani. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc pentru colaborare consilierilor locali PSD care au făcut parte din Consiliul Local al Municipiului Focșani în perioada 2016 – 2020. Nu pot să le adresez mulțumiri consilierilor locali PNL din mandatul 2016 – 2020 deoarece aceștia au sabotat interesele cetățenilor municipiului prin faptul că au absentat la 8 ședințe ale Consiliului Local și NU au votat 610 proiecte de hotărâre. Faptul că liberalii au avut o atitudine de „Gică Contra” în mandatul 2016 – 2020 a făcut ca 188 de proiecte de hotărâre să NU poată fi adoptate!
Mi-aș dori ca noul Consiliu Local al Municipiului Focșani să fie, cu adevărat, un loc al dezbaterilor și al deciziilor înțelepte luate pentru binele cetățenilor, cei care ne-au votat pentru a face ceva bun în acest oraș.
Sper ca data de 27 octombrie 2020 să reprezinte un nou început în ceea ce privește colaborarea dintre aleșii locali!
Mult succes tuturor! Fie ca interesele focșănenilor să fie puse pe primul loc de fiecare dintre dumneavoastră!”, a transmis primarul Misăilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.